Quan es parla del col·lectiu LGTBIQ+ es crea una imatge plena de colors que predica l’amor i el respecte mutu.
No tot són flors i violes vol mostrar, a través d’un projecte
interdisciplinari, com això no sempre és així.

Termes com plumofòbia, transfòbia, abús, masclisme, etc, surten a la llum i es donen a conèixer a partir de situacions i experiències personals dins del mateix àmbit. Laura Navarro, ha estat l’artista guanyadora de la modalitat de temàtica LGTBI dins la convocatòria de l’Espai d’Art Jove Boca Nord.

Laura Navarro Granero, artista, fotògrafa i dedicada a l’àmbit cultural, és graduada en Belles Arts (UB), especialitzada en fotografia publicitària i direcció d’art (IDEP) amb experiència en el camp de la fotografía 360º. Ha treballat en diferents projectes fotogràfics i publicat “Fins a l’últim moment (que et vaig esperar)” per l’Editorial Acidalia (Edicions Carena), com també ha creat l’agència creativa Boboème Studio i el col·lectiu Àtmic. Recentment ha realitzat un màster en Desenvolupaments Socials de la cultura artística, a la Universitat de Màlaga (UMA) i ha treballat al centre d’imatge i de fotografia de Màlaga, Apertura Foto, com a ajudant de gestió cultural.

Aquesta exposició es contextualitza dins la programació del BOP (Boca Orgull Party) un esdeveniment que parteix de les jornades que es duràn a terme del 11 al 16 de novembre FOK 2019 (Festes de l’Orgull del Karmel) al barri del Carmel.

En col·laboració amb Centre Cívic Sant Andreu i Surtdecasa

© 2020 lauranavarrogranero@gmail.com PHOTO| ART | CULTURE

  • Negro del icono de YouTube
  • Icono negro LinkedIn
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon